Boktips

Jeg er glad i å lese, leser hver kveld på sengen. Kan anbefales på det varmeste, en fin måte å roe ned på før man skal sove. Leser alle mulige sjangere. Nå leser jeg Ekko av en venn av Ingvar Ambjørnsen. Det er som man skjønner en Elling bok og kan absolutt anbefales.

Elling har kommet i 50 årene og flytter inn i en sokkelleilighet på Grefsen hos enkefru Annelore Frimann-Clausen, hvor han da etablerer seg på nytt. En herlig historie, han er like sår og morsom som tidligere og like ensom.

Publisert av Terje Melsom Ellefsen

Jeg er en gift mann på 77 år med voksne barn og barnebarn. Trenger flere hobbyer, derfor denne bloggen som jeg tenker vil bli interessant.☺

Affiliate Program To Promote

traffic, affiliate, business,

storytelnoblogg.wordpress.com/

En verden full av fortellinger

Inspirator Helena

alt er mulig også det umulige, det tar bare litt lenger tid

WordAds

High quality ads for WordPress

Haralds strøtanker

om livet, universet og alt sammen

Per Jørgens blogg

Om business, språk og annet jeg finner interessant

På rismarkene i Thailand

Les om det å drive skolekorps blant fattige bønder. Les om hvordan det er å bo og leve på rismarkene i Thailand. Les mine hjertesukk om steinrøysa

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Skrivebordsskuffen

Litteraturens hjem

Byråkratfrue.no

Mitt liv. Mine ord. Bare for moro!

%d bloggere liker dette: